Ki az a Segéd?

„Mi az a marketing? Nekem ez bonyolult? Minek? Nem kell marketing, fölös pénzkidobás!” – naponta többször találkozok ilyen és hasonló mondatokkal. Bevallom őszintén korábban én is mondtam ilyeneket, gondolkodtam így.
Nagyon nem szerettem a marketinget, sőt utáltam ha vele kellett foglalkoznom. Mára ez megváltozott ... Épp a múlt héten számoltam meg, hogy már nyolc éve foglalkozok komolyabban marketinggel.
 
Engedd meg, hogy röviden elmeséljem, hogy hogyan szerettem meg a marketinget, azon belül különösen az online marketinget.
A műszaki főiskola elvégzése után az építőanyag kereskedelemben dolgoztam, mint értékesítő, közel tizenhét évig. Az értékesítés mellett marketing feladatokat is végeztem, mint már említettem nem nagy lelkesedéssel. Visszagondolva talán nem tudtam anno azonosulni ezekkel a feladatokkal: hirdetések, akciók stb., mi értelmük van? Az újságok, tv -műsorok, internet telis-tele hirdetésekkel … nagyon zavartak. Aztán 2010 körül megváltozott valami.
 
Mai napig szeretek a szabadidőmben kreatívkodni, különböző kézműves tárgyakat készíteni. Jó kézügyességem van, szeretem magam körülvenni szép dolgokkal, vagy épp másoknak kézzel készíteni ajándékokat készíteni. Egy idő után, gondolkodni kezdtem, hogy hogyan tudnám ezeket a tárgyakat online értékesíteni, kis pénzt keresni velük.
Elhatároztam, hogy készítek egy weboldalt, és oda fogom kitenni őket. Utánajártam, és megismerkedtem a WordPress weboldal "motorral", és mivel a számítástechnika mindig is érdekelt, hamar elsajátítottam a kezelését, megtanultam vele weboldalt készíteni.
 
Elkészítettem az első oldalamat. Nagy volt az öröm, de rájöttem, hogy ez így még kevés. Attól, hogy van egy weboldalam, még senki sem fogja tudni. Marketing kell. Megerőltettem magam, és vettem egy marketingről szóló könyvet, amit elolvastam. Hmmm … kezdett valami megváltozni bennem, már kezdtem nem “hókusz-pókusz”-ként tekinteni a marketingre, elkezdett érdekelni. Aztán gondoltam egyet, és jelentkeztem a pécsi egyetem marketing mesterképzés szakára. Felvettek, és elvégeztem a kétéves marketing-közgazdász szakot.
Míg hallgató voltam, gyökeresen megváltozott a véleményem a marketingről. Egyik részét különösképp megszerettem, ez volt az online marketing. Azóta minden nap ezzel foglalkozom, és ma már nem gondolom, hogy a marketing felesleges, szükségtelen és értelmetlen.
 
Válóczi Károly - az online megjelenés specialistája
valoczi-karoly-500

MARKETING SEGÉD

Miért engem válassz?

Elérhető vagyok

Együttműködésünk közben ígérem, "nem tűnök el"!

Pontos vagyok

A feladatot időre elkészítem, közben folyamatosan tartom veled a kapcsolatot.

Tudással segítlek

Lehet nem "csilli-villi" weboldalakat készítek, de az általam készített weboldalhoz, áruházhoz, és minden feladathoz az összes online marketing szempontokat figyelembe veszek, legjobb tudásom szerint.

Mindig tanulok

Akinek a programjában részt veszek: Pongor-Juhász Attila.

Ezt mondtátok a közös munkánkról: