kep-sablon-jo

Így találnak rád az interneten az álomügyfeleid! (+ Videó!)

Vállalkozó nőként te is azt szeretnéd elérni, hogy minél több emberhez jusson el a vállalkozásod és az ajánlatod?

Ebben a cikkben megismerheted azt a megoldást, amivel még egyszerűbben tudsz eljutni az emberekhez az internet világában.

Ha pedig ezt az eszközt tudatosan használod, rengeteg időt takaríthatsz meg magadnak és végre automatizálni tudod az ügyfélszerzést.

Hatékony ügyfélszerzés online: mi a megoldás?

Amit a figyelmedbe ajánlok megoldásként, nem más, mint a Google Ads („leánykori” nevén Google Adwords).

A Google Ads egy olyan online eszköz, ami biztosítja számodra, hogy rengeteg potenciális ügyfelet érj el fizetett hirdetésekkel. A Google rendszere óriási lefedettséggel bír ma a világban, éppen ezért szükséges kihasználnod annak érdekében, hogy automatikusan szerezhess vállalkozásod számára érdeklődőket, ügyfeleket.

Mire használd a Google Ads-et?

Engedd meg, hogy teljesen őszinte legyek Hozzád. Ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára a fizetett hirdetés, ha hosszútávon bevételt és nyereséget szeretne termelni.

A Google Ads-et leginkább arra tudod használni, hogy:

  • hatékonyan elérd az álomügyfeleidet,
  • számukra megnyisd a kaput az általad képviselt világba.

Mire jó a Google Ads?

A Google Ads, ahogy fentebb is említettem, arra a leginkább alkalmas, hogy bevonzd az álomügyfeleidet a vállalkozásodhoz. Mindezt automatikusan tudod megtenni, a fizetett hirdetések segítségével. Ehhez persze szükséges ismerned a vállalkozásodat, és a vállalkozásod marketing tervét. Miért? Mert csak akkor tudnak működni és kézzel fogható eredményeket hozni a hirdetéseid, ha van mögötte egy kidolgozott stratégia, egy rendszer.

Milyen hirdetéseket indíthatsz a Google Ads-ben?

A Google Ads-ben több fajta hirdetés közül választhatsz. Néhány példa:

  1. Tudsz kereső hirdetést csinálni, ami a Google találati listában jelenik meg.
  2. Tudsz úgynevezett banner hirdetést készíteni, ami olyan honlapokon jelenik meg, amik hirdetési felületet értékesítenek, és ott tudod megjeleníteni a hirdetésedet. 
  3. Illetve tudsz még a Youtube-on is hirdetni, ott természetesen videós tartalmat tudsz a potenciális ügyfeleid elé tárni.

Ahogy írtam is fentebb: ahhoz, hogy ki tudd konkrétan választani a hirdetési stratégiádat, ahhoz ismerned szükséges a vállalkozásodat. Emellett azt is, mi történik az érdeklődőiddel, hogyan válnak ügyfeleiddé.

Még nincs Google Ads fiókod?

Készítettem egy rövid, lényegre törő videót arról, hogyan indulj el és hozd létre a Google Ads fiókodat

 

FIGYELEM: Ha még sosem hirdettél az interneten, vagy bizonytalan vagy abban, mit is csinálj, akkor mindenképpen keress egy megfelelő szakembert. Ő tud Neked abban profin segíteni, hogy a befektetett hirdetési összeg megtérüljön a vállalkozásod számára.

Összegezve: mindenképpen ajánlom azt a számodra, hogy kezdd el ezt a hirdetési formát is. Próbáld ki, nézd meg azt, hogy milyen eredményeket tudsz kihozni a vállalkozásod növekedése érdekében!

Ha pedig úgy érzed, hogy elakadtál az online marketing világában és segítségre van szükséged, akkor vedd igénybe az ingyenes 30 perces marketing megoldó beszélgetést velem.

Ide kattintva foglald le az időpontodat még ma!

***