wordpress-marketingseged-2

Mi az a WordPress weboldal?

Szerintem sokan felteszik ezt a kérdést, – lehet Ön is – amikor új weboldal készítésére, vagy a régi weboldal felújítására kér fel valakit, és ő közli, hogy WordPress weboldalt fog készíteni.

Egy mondatban megfogalmazva: a WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer. Na, ez megint nem mond semmit, gondolom most erre gondol…

Újra nekifutva: a WordPress egy olyan ingyenes weboldal alap rendszer amivel – kiegészítve egy jól megválasztott sablonnal (ez adja a weboldal kinézetét majd) és kiegészítőkkel – egy csodálatos, mai igényeket kielégítő honlap alakítható ki. Bízok benne, hogy így már érthetőbben fogalmaztam :).

A következő kérdése ez lehet:
Bármilyen honlap készíthető WordPress-el?

Erre a kérdésre, összegyűjtöttem néhány weboldal típust, ami elkészíthető ezzel a rendszerrel: blog vagy személyes, üzleti, céges, webáruház, kérdések és válaszok, nonprofit, vallási, egyházi, portfólió, online közösségi, kupon, aukciós, tudásbázis, fotós, iskolai, családi, kézműves oldal stb.

A lista folytatható, bármilyen oldal készíthető WordPress-el.

Fenti két kérdésre próbáltam ebben a rövid posztban válaszolni, de gondolom sok-sok megválaszolatlan kérdése van még, melyre választ szeretne kapni, így a “poszt sorozatom” következő részében a WordPress weboldalak alkotóelemeinek ismertetésével folytatom.

***