milyen-legyen-a-ceges-weboldal

Mi legyen a céges weboldaladon? Hogy fog tetszeni az ügyfelednek, vevődnek?

Egy kedves barátom, Márti weboldalán keresztül szeretném bemutatni Neked, hogy milyen oldalakból áll egy alap céges weboldal. 

Márti célja a weboldallal, hogy informálja a leendő ügyfeleit a szolgáltatásairól. Az oldal színvilága teljesen az ő ízlését tükrözi. Ezek figyelembe vételével alkottuk meg a régi, elavult, “retró” weboldala helyett ezt az újat.

Nos nézzük, hogy milyen oldalakból áll Márti weboldala!

Főoldal

Ezzel az oldallal találkozik először a látogatód. A rajta elhelyezett tartalom alapján ez első benyomás itt alakul ki benne. Részére hasznos információkat helyezz el itt! Az oldal átlátható, a látogatóid számára könnyen kezelhető legyen. Fontos még, hogy nagyon sokan mobilon böngésznek, így alapkövetelmény mára, hogy az oldaladnak mobilbarátnak, azaz reszponzívnak kell lennie. 

Nézd meg a teljes oldalt, katt a képen!

Aloldalak

Bemutatkozás

Szándékosan nem írtam „Rólunk” címet. Legyen ez az az oldal, ahol írsz magadról, a cégedről. Ha többen vagytok a cégedben, itt mutasd be a csapatod tagjait. Tüntesd fel, hogy ki mivel foglalkozik, mik az elérhetőségek.

Nézd meg a teljes oldalt, katt a képen!

Termékek / szolgáltatások

Mutasd be részletesen a termékeidet, szolgáltatásaidat ezen az oldalon. Emeld ki a célközönséged számára fontos előnyöket, amiket megkap, ha megvásárolja, vagy igénybe veszi a szolgáltatásaidat.

Blog

Vezess blogot! Bejegyzéseiddel bővítsd a célközönséged ismereteit. Adj át tudásanyagot, vagy még részletesebben mutasd be termékedet, vagy szolgáltatásodat. Itt szabadon, szórakoztatva, de érhetően fogalmazz.

Nézd meg a teljes oldalt, katt a képen!

Nincs még céges weboldalad? Nem tudod, hogy még mi szükséges az induláshoz? Semmi gond! A letölthető rövid útmutatómban összeszedtem neked!

Kapcsolat

Tegyél erre az oldalra egy űrlapot, melyet kitöltve, és elküldve a látogatód kapcsolatba léphet veled. Emellett fel is tüntetheted az elérhetőségeidet: ha van fizikai üzleted annak a címét, telefonszámaidat, email címedet, sőt térképet is elhelyezhetsz, hogy például az üzletedet minél könnyeben megtalálja a vásárlód.

Nézd meg a teljes oldalt, katt a képen!

Közelező elemek

Impresszum

Itt fel kell tüntetned a céged hivatalos adatait (cégnév, cím, adószám, cégjegyzékszám), illetve a tárhely szolgáltatód adatait. Amennyiben felhasználói adatokat kezelsz, például feliratod őket a hírleveleidre, vagy online áruházat üzemeltetsz, akkor ÁSZF, adatvédelmi tájékoztató is kötelező. Mindenben meg kell felelni a GDPR előírásainak.

Nézd meg a teljes oldalt, katt a képen!

Céges weboldalt szeretnél? Hogyan indulj, mi kell még hozzá? Töltsd le az ingyenes útmutatómat, és megtudod!

A weboldalad vajon tetszeni fog az ügyfelednek, vevődnek?

Fenti leírásom az általam gondolt, ALAP weboldal szerkezetét, oldalait mutatja be. Igény szerint, ennél több oldala is lehet egy weboldalnak. 🙂

Vajon tetszeni fog az ügyfeleidnek, vásárlóidnak? Teszteld egyszerűen! Mutasd meg az ismerőseidnek, családodnak, kérd meg őket, hogy mondják el őszintén a véleményüket, hogy mit gondolnak a weboldaladról!

***