A VÁLLALKOZÁSOD SZÁRNYRA KAP

weboldal és webáruház készítés NEKED, vállalkozónak

marketingseged-6

A MEGOLDÁS:

MARKETING SEGÉD

AZ ÁLTALAM KÉSZÍTETT WEBOLDAL ÉS ÁRUHÁZ
A KÖVETKEZŐKET TUDJA

ÜDVÖZÖLLEK!

valoczi-karoly
demo-attachment-49-our-Process

MARKETING SEGÍTSÉG

Ha emlékszel még, régen az újságokból, rádióból, tv-ből kaptunk több-kevesebb információt egy új termékről vagy szolgáltatásról. Mára ez megváltozott, minden információt egy pillanat alatt megkapunk az internet segítségével.

Az üzleted célközönségét, látogatóidat-vásárlóidat lehet hogy részben, vagy teljesen eléred a világhálón. Ha szeretnéd maximálisan kiaknázni ezt a lehetőséget, akkor a minimum az, hogy a vállalkozásodnak van weboldala. 

Válóczi Károly vagyok. Weboldal, webáruház készítő – online marketing kivitelező.

Neked, vállalkozónak segítek az online marketing feladataid megoldásában. Legyen az a feladat akár a weboldal, webáruház készítéstől kezdve a profitot termelő marketing folyamatokig. Több vagyok mint egy informatikus, mert marketingesként az együttműködésünk során a marketing tudásomat is adom a projektünkbe.

HA ÉN KÉSZÍTEM A WEBOLDALADAT, ÁRUHÁZADAT

Az általam szakszerűen elkészített weboldallal, és a hozzá nyújtott szolgáltatásaimmal, a vállalkozásod működése gördülékenyebbé, növekvővé válik, egyre több profitot termelve. A zökkenőmentes vállalkozásod működése mellett a felszabaduló idődet saját magadra vagy családodra fordíthatod!

ERŐSSÉGEIM

Gyorsaság

100%

Pontosság

100%

Megbízhatóság

100%

Kreativítás

100%

HOGY FOLYIK A KÖZÖS MUNKA?

MILYEN GARANCIÁT ADOK?

Ha nem kapod meg időben és megfelelő minőségben amit rendeltél, akkor kérdés nélkül visszafizetem a díjat, és kötelezettség nélkül felmondhatod az együttműködésünket.

MARKETING SEGÉD

Elégedett ügyfeleim írták

MARKETING SEGÉD

NOS, KÜLDHETEK EGY AJÁNLATOT?

SZÁRNYRA KAPSZ TE IS?

marketingseged-3

MARKETING PROJEKTEK

u.i. GARANTÁLTAN NEM FOGOD MEGBÁNNI!

© 2018-2020 MarketingSegéd |Impresszum | Adatkezelés